Sponsoring

Sponsoren zijn van groot belang voor het bestaan van onze vereniging. We merken dat er binnen het bedrijfsleven van IJlst en omstreken veel draagvlak is voor onze vereniging. Mensen en bedrijven voelen zich verbonden met Stânfries en willen iets voor de vereniging betekenen. Wij willen al deze sponsoren dan ook hartelijk danken voor de bijdrage.

De sponsorcommissie houdt zich bezig me het werven van nieuwe sponsoren en het onderhouden van huidige contracten met de sponsoren. Daarnaast houdt deze commissie zich bezig met het vernieuwen van het sponsor-aanbod en het uitvoeren van de diverse plannen, zoals het ontwerpen van de wedstrijdposters en het bestellen van nieuwe wedstrijdshirts. Wilt u ook iets betekenen voor onze vereniging? Dat kan! In onderstaand overzicht treft u de mogelijkheden aan qua sponsoring. Heeft u hier nog vragen over? Dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via   sponsoring.stanfries@gmail.com


Wil jij ons steunen?

Stuur een mail met uw gegevens naar sponsoring.stanfries@gmail.com en wij nemen contact met u op.

Shirtsponsoring
Aanschaf van 10 wedstrijdshirts met Stânfrieslogo en het logo van uw bedrijf. Kosten shirts circa €400,-.
Sponsorbedrag van €250,- per jaar voor de duur van 3 seizoenen.


Wedstrijd
Vermelding van uw logo op de wedstrijdposter. Kosten €75,- per jaar.


Website
Vermelding logo op de website. Kosten €50,- per jaar.


Balsponsoring
Kosten €75,- per bal.


NIEUW!!

CLUB VAN 50!

De Club van 50 is een zeer interessant en aantrekkelijk sponsorprogramma voor leden en niet leden georganiseerd door Stânfries. De club van 50 geeft jou de mogelijkheid om wat extra`s te doen voor het volleybal in IJlst. Deze financiële ondersteuning kan Stânfries erg goed gebruiken!

Voor wie is de Club van 50?
De Club van 50 is een groep mensen die de volleybal vereniging een warm hart toedraagt en dit uit door jaarlijks een donatie van € 50,- te doen.

Wat krijg je ervoor terug?
•    Allereerst natuurlijk een goed gevoel omdat jij Stânfries ondersteunt (en dat is altijd welkom!).
•    Daarnaast krijg jij ‘eeuwige’ roem omdat jouw naam op de site www.stanfriesijlst.nl  en in de kantine komt te staan!
•    Jij bent altijd welkom op feestelijke activiteiten en alle wedstrijden van de club. Wat gaat er met de opbrengsten gebeuren?

De opbrengsten van de Club van 50 komen ten goede aan volleybal vereniging Stânfries. De Club van 50 kan deze extra inkomsten gebruiken voor o.a.:
•    Nieuw trainingsmateriaal voor de jeugd en senioren
•    Jeugd activiteiten
•    Nieuwe tenues
•    Ook jouw mening telt. Heb je leuke ideeën? Geef het aan ons door!


Wat moet je doen?

Ga naar : CLUB VAN 50! en vul het opgave formulier in! 


Map
Instagram