Sponsoring

Sponsoren zijn van groot belang voor het bestaan van onze vereniging. We merken dat er binnen het bedrijfsleven van IJlst en omstreken veel draagvlak is voor onze vereniging. Mensen en bedrijven voelen zich verbonden met Stânfries en willen iets voor de vereniging betekenen. Wij willen al deze sponsoren dan ook hartelijk danken voor de bijdrage.

De sponsorcommissie houdt zich bezig me het werven van nieuwe sponsoren en het onderhouden van huidige contracten met de sponsoren. Daarnaast houdt deze commissie zich bezig met het vernieuwen van het sponsor-aanbod en het uitvoeren van de diverse plannen, zoals het ontwerpen van de wedstrijdposters en het bestellen van nieuwe wedstrijdshirts. Wilt u ook iets betekenen voor onze vereniging? Dat kan! In onderstaand overzicht treft u de mogelijkheden aan qua sponsoring. Heeft u hier nog vragen over? Dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via   sponsoring.stanfries@gmail.com


Shirtsponsoring
Aanschaf van 10 wedstrijdshirts met Stânfrieslogo en het logo van uw bedrijf. Kosten shirts circa €400,-.
Sponsorbedrag van €250,- per jaar voor de duur van 3 seizoenen.


Wedstrijd
Vermelding van uw logo op de wedstrijdposter. Kosten €75,- per jaar.


Website
Vermelding logo op de website. Kosten €50,- per jaar.


Balsponsoring
Kosten €75,- per bal.


Sponsordoek
Vermelding van uw logo op een spandoek tijdens thuiswedstrijden van Stânfries. Kosten €150,- per jaar (minimaal 2 seizoenen). Kan worden gecontinueerd als u deze optie in voorgaande seizoenen ook hebt gekozen. Wanneer u hier voor het eerst voor wil kiezen, dan zijn er nog minimaal 2 andere sponsoren nodig in verband met samenstellen nieuw doek.


CLUB VAN 50!

Vermelding van uw naam op ons 'Club van 50' bord tijdens onze thuiswedstrijden.

Bijdrage €50 euro per jaar.


Wil jij ons steunen?

Stuur een mail met uw gegevens naar sponsoring.stanfries@gmail.com en wij nemen contact met u op.

 


stanfries 3(1)
stanfries 3(1)
Map
Instagram