Nieuws:

 

 

21-11-23

Afgelopen zondag hebben D2, D3, D4 en A1 een opfris scheidsrechtersclinic van Koos Nederhoed gehad! 🏐🔹

Lees meer op: https://www.grootsneek.nl/nieuws/algemeen/73896/scheidsrechters-stanfries-klaargestoomd-voor-volleybalcompetitie

 


27-7-2023

START DATUM TRAININGEN:

D1 start dinsdag 29 augustus.

D2 start dinsdag 5 september.

D3 start maandag 4 september.

D4 start maandag 4 september.

C1 start dinsdag 12 september.

CMV start dinsdag 12 september.

Waar en hoe laat de trainingen plaatsvinden vind je hier: Trainingstijden 2023-2024

Klik op de link om loten te kopen voor Stanfries en help ons zoveel mogelijk geld op te halen!
1 lot = 3 euro = 2,40 voor Stanfries!
https://lot.clubactie.nl/.../volleybalvereniging.../30196


 

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Een deel van onze wist investeren we in de maatschappij. Als Rabo-lid kun je stemmen op je favoriete clubs vanaf 5 t/m 27 september 2022. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.
Ga naar de app -> klik op service -> klik op ClubSupport en STEM OP VOLLEYBALVERENIGING STANFRIES!


Hallo leden en/of ouders,

De vakantie is weer afgelopen. Dat betekend dat het volleybal seizoen weer van start gaat!

In de week van 29-8 starten de D1, D2, D3, A1 en B1 met trainen. En CMV begint in de week van 5-8. Trainingstijden vind je onder het kopje  Trainingstijden 2022-2023! Wij hebben enorm veel zin in dit seizoen en we hopen jullie ook!

Voor de CMV leden: Als je vriendjes of vriendinnetjes hebt die het leuk lijkt om te volleyballen, neem ze gerust eens mee! Ze mogen 2x gratis mee trainen voordat ze lid worden!

Tot ziens,

Bestuur Stanfries.

 

Dankzij jouw stem doen wij mee met De Walrus Clubactie.


Grand-café De Walrus organiseert een Clubactie waarmee we een sponsorbedrag voor de club op kunnen halen, en wij doen mee! Dat is natuurlijk al een enorm goed begin, maar een goed begin is pas het halve werk.
De Clubactie werkt als volgt:

Per week doen 4 clubs mee. Elke club krijgt zijn eigen koker te hangen in De Walrus. Vervolgens krijgen de gasten van De Walrus voor elke €15,- die ze uitgeven één muntje. Dit muntje is goed voor €0,50 en de gast bepaalt zelf in welke club-koker hij hem gooit. Aan het einde van de week wordt de balans opgemaakt en krijgt elke club het opgebouwde sponsorbedrag!

Wij doen mee in de week van 11 t/m 17 april 2022 en we sparen voor: Ledenwerving, nieuwe trainingsshirts en deelname aan diverse toernooien
Dus heb je binnenkort een verjaardag, familie uitje, reünie met oude klasgenoten of andere leuke bijeenkomst? Laat je in de watten leggen bij De Walrus en vul onze koker ten goede van de club!

 


Volleybalbalvereniging Stânfries vraagt iedereen om Jeugd Sponsor Munten voor onze club te sparen!


Vanaf 14 februari kunt u Jeugd Sponsor munten sparen bij de Poiesz. Door middel van deze actie kunnen wij nieuwe materialen realiseren binnen de club.
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Volleybalbalvereniging Stânfries , hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van ons is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Ijlst. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 14 februari t/m 10 april 2022 bij Poiesz supermarkten.
Bent u niet in de gelegenheid om de sponsormunten zelf in te leveren dan kunt u de sponsormunten inleveren bij MFC de Utherne. Er staat een bakje klaar achter de bar.
We hopen op een mooie opbrengst voor de club.

Met vriendelijke groet,
Stanfries IjlstOp 5 en 6 Juli mochten wij aan de leerlingen van de basisscholen CBS de Twine en OBS de Kogge gymles geven in de sporthal. En ze dus kennis mogen laten maken met de sport volleybal.

Janice die een eigen volleybal school heeft in Sneek had  3 verschillende basis oefeningen bedacht met de techniek die we in het volleybal gebruiken. De bovenhandse/onderhandse techniek en het smashen werd de kinderen geleerd. Als laatst hebben de kinderen nog wedstrijdjes tegen elkaar gespeeld. Alle kinderen hebben fanatiek meegedaan en na de gymles klonken de kinderen ook erg enthousiast. Hopelijk hebben we ze kunnen overtuigen dat volleybal een leuke sport is!

 

Map
Instagram